Oferta expiră în
. .
zile
:
. .
ore
:
. .
min.
:
. .
sec.
vezi oferta

Bine ai venit la Grădinița Online!
Ei sunt...

Grădinița Online este locul unde specialiști în educația copiilor alături de câțiva părinți curajoși au creat conținut video pentru copii, gândit astfel încât să formeze și să dezvolte autonomia, capacitatea de a organiza o activitate, obișnuința de a solicita și accepta ajutorul, perseverența de a duce sarcina la final și celebrarea sau valorizarea produsului muncii.
Motto-ul nostru: Orice încercare mă face mai puternic!

Alexandra
zâna zâmbetelor

Se spune că întâi a apărut Alexandra și apoi au apărut zâmbetele. Este foarte pricepută la emoții și are o energie de invidiat.

Amalia
zâna bucuriei

Amalia este un magnet al copiilor. Unde este ea, acolo sunt și copii. Are o inimă în care încape toată planeta și stăpânește arta îmbrățișărilor.

Eva
spiridușul veseliei

Când avem nevoie de un partener la activități, ne bazăm pe Eva. Visează să devină și ea educatoare și să facă activități cu copiii.

Mihai
stâlpul gradiniței

Este piesa de rezistență care pune în mișcare celelalte rotițe să funcționeze bine totul. Pe cât de serios, pe atât de amuzant și prietenos.

Violina
librăria de idei a grădiniței

Libraria de idei a grădiniței. Servește la micul dejun, prânz și cină idei tuturor. Are antenele mereu întinse, astfel încât să audă vocea părinților și brațele mereu deschise să îmbrățișeze copiii.

Florin
stăpânul codurilor

Este îndrăgostit de design și scrie coduri. Ultima dată când a scris un cod a apărut site-ul grădiniței. Este de neîntrecut la șah și are simțul umorului.

Marcel
marele înțelept

Sfătos și prietenos, Marcel este cel care întâmpină părinții cu mesaje drăguțe și îi poftește în împărăția grădiniței. Se spune că hainele lui au multe buzunare, iar în fiecare buzunar se ascund soluții pentru orice fel de provocare.

Laura
zâna graiului

Deși nu recunoaște, are o baghetă magică pe care atunci când o folosește, toate cuvintele dansează. Această magie funcționează minunat mai ales când se joacă cu copiii și aceștia învață engleză într-o lună cât alții în două luni.

Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu folosirea acestora. Politica de confidențialitate