Courses

Grupa Mare

Salutare!

Te felicit pentru că, dacă ai ajuns pe acest site, înseamnă că ești în căutarea unor resurse noi pentru a-ți crește copilul într-un mod frumos și inteligent.

Eu sunt Alexandra Popa – printre altele, educatoare și mamă. Am ales să fac parte din acest program educațional pentru că educația de calitate, într-o formă curajoasă și creativă, este o condiție necesară alături de îngrijirea copiilor, pentru a crea o lume în care să trăim fericiți și cu sens, noi și copiii noștri, acum și în viitor.

Acest program educațional este gândit să vină în sprijinul și, uneori, în completarea educației formale primite la grădiniță, atât prin conținutul său, cât și prin formele de realizare a acestuia și prin mijloacele folosite.

Să-ți dau câteva detalii despre acest curs:

– Sunt 4 activități de învățare zilnice, cu durata între 5 și 20 de minute, în acord cu conținutul fiecăreia, capacitatea de concentrare a atenției conform vârstei copilului și adaptată la specificul mediului online în care se desfășoară.

– Pentru a răspunde nevoii de stabilitate, rutină și previzibilitate a copilului, pe parcursul unei săptămâni sunt anumite activități reper: la începutul săptămânii facem o prezentare generală a temei, în care trasăm liniile directoare ale acesteia; apoi antrenăm memoria cu o poezie, stimulăm creativitatea și îndemânarea cu ativități artisco-plastice și practice, aflăm o poveste nouă, descoperim un sunet și litera asociată acestuia, rezolvăm o provocare matematică, prezentăm o meserie, facem un experiment și jocuri de mișcare.

– Pe lângă acestea, asigurăm nevoia de noutate, surpriză, diversitate, completând programul cu multe tipuri de jocuri și exerciții: ritmice, muzicale, de atenție, senzoriale, de coordonare, de orientare, de construcție, de creație, logico-matematice, de educarea limbajului și, nu în ultimul rând, distractive!

-Abordează activitățile în mod integrat, tema săptămânală oferindu-ne contexte și situații de învățare diverse.

Dezvoltarea copilului este dependentă de activitățile și situațiile de învățare special create de adult pentru cel mic. Eu te invit să fim parteneri activi în educarea copilului: noi creăm experiențe de învățare în care copilul este invitat să participe practic-acțional sau ca spectator la prezentări cu valențe educative, iar tu ești expert în ceea ce-l privește pe copilul tău!

Activitățile noastre sunt gândite astfel încât să dezvolte autonomia, capacitatea de a organiza o activitate, obișnuința de a cere și accepta ajutorul primit acolo unde întâmpină dificultăți, perseverența de a duce o sarcină de lucru la final și celebrarea sau valorizarea produsului muncii.

Rezultatele învățarii vor depinde, în mod firesc, atât de individualitatea copilului, cât și de intervenția ta ca adult. La fel ca în orice situație nouă de învățare prin care trecem, probabil că efortul tău va fi un pic mai mare la început pentru a fi alături de copil, să-i explici, să-l sprijini acolo unde are nevoie pentru a duce activitățile la capăt, să-l încurajezi. Apoi, copilul se va obișnui, se va deprinde cu structura cursului, cu modul de lucru, cu atmosfera prietenoasă și deschisă. Valorizăm curiozitatea, creativitatea, libertatea, frumosul și hărnicia!

Beneficiul major al acestui program de educație este că se desfășoară în confortul unui mediu cunoscut de copil, bazat pe încredere și siguranță, iar acest lucru favorizează o învățare eficientă și durabilă. În plus, cei mici pot parcurge materialele în ritmul propriu, în funcție de nevoile și interesele individuale.

Starea naturală a unui copil este de a fi genial, iar educația calitativă (alături de iubire și îngrijire) îl antrenează și conduc spre atingerea maximului său potențial. Haideți să învățăm împreună!

 

Încearcă Gratuit

Grupa Mare

Ai la dispoziție 7 zile să testezi platforma. Ca tu să-ți păstrezi accesul neîntrerupt în platformă, după cele 7 zile plata se va procesa automat, iar abonamentul tău va avea activată plata recurentă. Poți opri recurența abonamentului lunar oricând.

249 lei / luna

Reducere 498lei

2490 lei / an
 • Programa școlară

  Pentru fiecare săptămână a fost gândită o temă în baza căreia sunt create activitățile. Temele săptămânilor sunt:

  Ianuarie

  1. Bunele maniere
  2. Educație Financiară
  3. Magie
  4. Povești

   

  Februarie

  1. Prieteni
  2. Harta lumii – turism
  3. Harta lumii – animale
  4. Harta lumii – tradiții

   

  Martie

  1. Primăvara
  2. Mama
  3. Casa mea
  4. 112

   

  Aprilie

  1. Reguli de circulație
  2. Transport terestru
  3. Transport aerian
  4. Transport acvatic
  5. Paștele

   

  Mai

  1. Universul
  2. Fenomenele naturii
  3. Micii ecologiști
  4. Lumea roboților

   

  Iunie

  1. Vara
  2. Cum planific o activitate
  3. Mâncăm sănătos
  4. Sport
  5. Instrumente muzicale

   

  Iulie

  1. Păsări
  2. Animale domestice
  3. Animale sălbatice
  4. Animale acvatice

   

  August

  1. Reptile
  2. Animale de companie
  3. Insecte
  4. Plante

   

  Septembrie

  1. La teatru
  2. La circ
  3. Epoca dinozaurilor
  4. La zoo

   

  Octombrie

  1. Toamna
  2. Fructe de toamnă
  3. Legume de toamnă
  4. Corpul uman
  5. Igiena corpului

   

  Noiembrie

  1. Acesta sunt eu
  2. Familia mea
  3. Singurel mă îngrijesc
  4. Emoții

   

  Decembrie

  1. Țara mea
  2. Iarna
  3. Activități de Crăciun
  4. Polul Nord
  5. Sporturi de iarnă

4 comentarii la Grupa Mare

 • Briceag Irina Elena 1 noiembrie 2020 at 19:58 Răspunde

  Felicitări!

 • Dragomir Valentina 5 noiembrie 2020 at 19:34 Răspunde

  Felicitări pentru program!

 • Andreea 6 ianuarie 2021 at 15:52 Răspunde

  Foarte faina ideea si implementarea! Felicitari! Poate mai apar si niste extra: intalniri live online, optionale :)? Noi le asteptam cu interes.

  • GradinitaOnline 7 ianuarie 2021 at 11:15 Răspunde

   Mulțumim frumos pentru feedback! Ne bucurăm mult că vă place programul Grădiniței Online.
   Și noi ne dorim să facem întâlniri live dar momentan timpul nu ne permite, este foarte multă muncă în spatele acestor activități.
   Însă, până când vom reuși să facem și întâlniri live, copiii pot interacționa cu educatoarele prin mesaje video pe WhatsApp.
   Trimiteți un mesaj video la numărul 0765 714 105 și educatoarele vor răspunde cât de curând posibil.
   Vă mulțumim și vă felicităm pentru implicarea de care dați dovadă în educația copilului.

 • Lăsați un comentariu:

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *