Oferta expiră în
. .
zile
:
. .
ore
:
. .
min.
:
. .
sec.
vezi oferta

Întrebări frecvente

La fiecare sfârșit de săptămână vom publica lista cu materialele necesare pentru săptămâna ce urmează pe grupul nostru de Facebook dedicat părinților: Facebook Group
De asemenea, lista poate fi găsită și pe site: Programa

Filmulețele pot fi reluate ori de câte ori vrea copilașul tău, atâta timp cât ai un abonament activ. Dacă abonamentul este întrerupt, pierzi accesul la filmulețele vizionate până atunci.

La grupa mică, un filmuleț variază între 5 și 15 minute. La grupa mare filmulețele au o durată cuprinsă între 5 și 20 de minute.
Cumulat, copilul nu va petrece mai mult de o oră în fața ecranului, durată maximă recomandată pentru copiii preșcolari, conform studiilor actuale.

Da, educatoarele au studii în domeniu, și bineînțeles, experiență. În paralel, sunt angajate, lucrează și au propriile grupe cu năzdrăvani la grădiniță.

Pentru copiii de până în trei ani recomandăm activități senzoriale, care să ajute la dezvoltarea motricității fine și grosiere. De asemenea, puteți face activități care implică recunoașterea culorilor (fructe, legume) și activități de mișcare. În cazul în care simțiți că piticul dvs. are nevoie de mai mult, vă invităm să încercați activitățile propuse de noi pentru grupa mică.

Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu folosirea acestora. Politica de confidențialitate