Termeni si condiții

Reguli de baza

Love & Education SRL (denumita in continuare “GradinitaOnline”, ”GradinitaOnline.ro” ) este o companie din Romania, avand sediul in Iasi, Strada Sararie 6, Camera 2, etaj 1, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J22/1017/ 2020, cod fiscal 42503903.

GradinitaOnline este o platforma de invatare online care are ca scop primordial sa faciliteze interactiunea profesionistilor din diferite domenii de activitate, in postura lor de educatori, traineri, coucheri si mentori, prin oferirea de cursuri, seminarii, masterclass-uri, workshop-uri, webinarii si alt gen de materiale si servicii educationale, persoanelor interesate de dezvoltarea lor personala in domeniile lor de interes. GradinitaOnline ofera o platforma pentru experti in educatie pentru a crea cursuri care pot fi oferite publicului, fie gratuit, fie contra cost.

Website-ul www.GradinitaOnline.ro aparţine şi este proprietatea Love & Education SRL. Accesul la site-ul GradinitaOnline este gratuit. Utilizarea acestui website reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta „TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE” prezentate mai jos iar nerespectarea acestui acord atrage obligaţia persoanei respective de a înceta imediat accesarea website-ului.

Utilizatorii pot pune întrebări membrilor echipei GradinitaOnline la care vor primi rãspunsuri gratuite, fără ca prin acest lucru să se realizeze o relaţie contractuală. Utilizatorii înţeleg că aceste răspunsuri au caracter informativ, fără a implica vreo obligativitate din partea membrilor echipei GradinitaOnline.

În vederea finalizării cu succes a procedurii înscriere la evenimente, Utilizatoru își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

 1. Conţinutul site-ului GradinitaOnline

Website-ul www.GradinitaOnline.ro este destinat să ofere către public informaţii utile, ele având un caracter pur informativ. Site-ul poate fi utilizat de către utilizatori doar pentru vizionare, comandă, plată, înscriere la cursuri, descarcare materiale educative și pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă sau vizitatorilor.

Inregistrarea pe site

Orice vizitator care dorește poate să se înregistreze pe site-ul pentru a-si crea un Cont Personal. Pentru a crea un cont personal trebuie sa dai click pe butonul de Inregistreaza-te, cu parcurgerea adecvată a pașilor solititați în vederea înregistrării.

Pentru înregistrare, ti se va solicita să iti introduceți numele, prenumele, adresa de email, numărul de telefon, localitatea si parola dorita. Ai obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Esti pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Esti pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul tau. Ai posibilitatea de a-ți da acordul pentru primirea de newslettere. În acest mod vei fi la curent cu activitatea noastră pe site

Plasarea comenzii

Comanda produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.GradinitaOnline.ro se face online sau prin email.

Plasarea comenzii online se realizează prin parcurgerea următorilor pași:

 1. Selectează cursul dorit și apasa un click pe butonul „Inscrie-te gratuit”
 2. Dacă dorești să adaugi mai multe cursuri în coș, repetă operațiunea de la punctul 1 pentru fiecare produs
 3. După selectarea cursurilor dorite, plasează comanda prin accesarea butonului „Aboneaza-te”
 4. Comanda va fi plasată numai după autentificare, în cazul în care deții un cont pe site, respectiv după înregistrarea pe site în cazul în care nu deții un cont,
 5. Bifează câmpul „de acord cu Termenii și condițiile de pe site”, după lecturarea atentă a acestora
 6. Plasează comada prin click pe butonul „Finalizează comanda”. Plasarea comenzii implică plata prețului stabilit conform detaliilor de pe site pentru cursurile comandate.

Comanda prin email va fi preluata in cel mai scurt timp posibil.

Nicio comanda nu se considera finalizata inainte de confirmarea ei.

Orice eroare in efectuarea comenzii trebuie semnalata noua.

Confirmarea comenzii

Confirmarea comenzii se efectueaza in felul urmator:

Comanda online cu plata online si furnizarea produselor si serviciilor in format digital (electroinic)

Comanda se considera confirmata la momentul trimiterii catre tine a linkului de descarcare a documentului sau pachetului de documente, respectiv a linkului de acces la cursuri, inscriere la evenimente sau orice alte produse si servicii ce pot fi accesate instant online din contul personal de pe site-ul GradinitaOnline.ro, dupa efectuarea platii.

In cazul in care dupa efectuarea platii nu primesti linkul de acces sau intampini probleme in accesarea, descarcarea sau vizualizarea documentelor ori cu privire la inscrierea la evenimente, esti rugat sa ne informezi de indata prin email la adresa contact@GradinitaOnline.ro.

Acceptarea comenzii de catre noi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea noastra catre tine, fara a necesita o confirmare de primire din partea ta.

Odata confirmata comanda, contractul de vanzare-cumparare este perfect intre parti. Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii si respecta conditiile impuse pe acest site, pe care tu le-ai acceptat prin adeziune. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Odata cu confirmarea comenzii, noi ne obligam sa-ti livram produsele si serviciile achizitionate.

Refuzarea unei comenzi

Noi putem refuza comanda anuntandu-te de refuz prin email sau telefonic.

Comanda poate fi refuzata in cazurile:

plata ta nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar;

a existat o eroare legata de pretul sau descrierea produsului;

Plata si modalitati de plata

Toate produsele și/sau abonamentele puse la dispoziție de www.GradinitaOnline.ro sunt supuse tarifelor  publicate pe site, în funcție de tipul de cont sau produs selectat de către Utilizator.

În cazul abonamentelor, www.GradinitaOnline.ro, prin intermediul procesatorului său de plăți, are dreptul și vă poate percepe lunar, în mod automat, de pe cardul de credit/debit contravaloarea abonamentului, plus taxele aplicabile, dacă va fi cazul, până la încetarea abonamentului la cererea expresă a Utilizatorului.  

Utilizator acceptă faptul că toate plățile nu sunt rambursabile.

Vă aducem la cunoștință că întregul mecanism de plată este furnizat și implementat prin intermediul procesatorului de plăți Stripe Payments Europe Ltd., C/O A & L Goodbody, Ifsc, North Wall Quay, Dublin, Ireland

Prin comunicarea datelor cardului de credit/debit sunteți de acord că  www.GradinitaOnline.ro nu va avea nicio răspundere față de dvs. care decurge din actele sau omisiunile procesatorului de plăți . De asemenea, prin comunicarea datelor  cardului de credit/debit, sunteți de acord și acceptați să permiteți www.gradinitaonline.ro să debiteze contravaloarea abonamentului și/sau orice alt produs ofertat, prin intermediul procesatorului de plată, pentru sumele datorate pentru perioada de abonare până la închiderea contul sau renunțarea expresă la serviciile puse la dispoziție.

În situația în care nu achitați sumele datorate la scadență sau dacă www.GradinitaOnline.ro nu vă poate debita sumele datorate din orice motiv, www.GradinitaOnline.ro își rezervă dreptul de a suspenda sau a restricționa accesul dvs. la cont cât și la serviciile puse la dispoziție.

Livrarea produselor si serviciilor achizitionate

Produsele electronice se livreaza online, in formatul in care sunt realizate (pdf, word, pachete documente zip, acces la informatii, etc). Pentru orice neconcordanta de vizualizare a produselor in calculatorul propriu, trebuie sa ne anunti si noi vom lua toate masurile necesare pentru ca produsul sa poata fi receptat si vizualizat in conditii optime.

Pentru orice informatii prealabile sau oferta de servicii, ai posibilitatea sa iei legatura cu noi prin intermediul formularului de contact de pe site sau prin email.

Reclamatii

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente, cursuri și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa contact@GradinitaOnline.ro

 1. Proprietate intelectuală

Conţinutul, designul, structura, precum şi materialele website-ului www.GradinitaOnline.ro aparţin Love & Education SRL (şi colaboratorilor săi, acolo unde este menţionat acest lucru) şi sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare.

Astfel, cu toate că informaţia în sine este publică, copierea/preluarea/distribuirea/republicarea materialelor în format electronic, fără acordul prealabil din partea echipei GradinitaOnline, este interzisă, constituie contravenţie şi se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Compania îşi rezervă dreptul de a pretinde daune pentru prejudiciile suferite prin preluarea fără drept a textelor sale de către terţe persoane.

Cererile privind astfel de acţiuni pot fi trimise pe adresa contact@GradinitaOnline.ro . De asemenea, folosirea (parţială sau integrală) ilegală sau neautorizatã a acestor informaţii, în scop de comercializare, difuzare, trimitere de mesaje nesolicitate este strict interzisă şi se pedepseşte conform legii.

GradinitaOnline poate folosi orice materiale introduse pe website în scopuri promoţionale, în alte medii partenere sau pe alte website-uri.

 1. Protecţia datelor şi informaţiilor personale

GradinitaOnline se angajează să protejeze şi să nu ofere datele dumneavoastră personale către terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră expres, potrivit reglementărilor GDRP (General Data Protection Regulation) privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor) de directă aplicare în toate statele membre ale Uniunii Europene, începând cu data de 25 mai 2018.

 1. Obligaţiile utilizatorilor

Utilizatorii website-ului www.GradinitaOnline.ro înţeleg şi acceptă faptul cã pot fi utilizate „cookies” şi identificate IP-urile utilizatorilor în scopul determinării unei serii de date privind preferinţele vizitatorilor, pagina sau paginile din website vizitate ori altor date care permit GradinitaOnline prestarea serviciului în cele mai bune condiţii, respectand regulamentul GDRP (General Data Protection Regulation) privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor).

Utilizatorii îşi asumă obligaţia de a nu introduce orice fel de viruşi pe website sau în mesajele trimise membrilor echipei GradinitaOnline şi de a se abţine de la orice fel de acţiuni de tipul „flooding”, „spamming”, „mailbombing” sau „crashing”. De asemenea, este interzisă utilizarea oricăror dispozitive sau programe informatice ori a altor mijloace care pot conduce la modificarea sau impiedicarea funcţionării website-ului www.GradinitaOnline.ro.

Totodată iti asumi obligativitatea de a nu face următoarele:

 • să publici material cu drept de autor, dacă nu esti autorul sau dacă nu ai permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • să publici materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridica, materiale ori informații prohibite de prevederile legale în vigoare;
 • să utilizezi un limbaj licenţions sau să aduci injurii;
 • să publici o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare incidente.

În caz de nerespectare a acestor condiții, GradinitaOnline și afiliații săi se disociază de autorul acestora, va șterge informațiile respective și poate acționa pe cale legală.

 1. Răspundere

GradinitaOnline depune constant diligenţele necesare pentru ca informaţiile oferite pe website-ul www.GradinitaOnline.ro să fie corecte şi actuale, însă nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele erori/omisiuni pe care acestea le-ar putea conţine.

Utilizând acest serviciu, sunteţi de acord – indiferent de circumstanţe – că, atât GradinitaOnline, cât şi consultanţii colaboratori, nu vor putea fi făcuţi răspunzători pentru informaţiile furnizate/conţinute/omise sau/şi pentru orice eventuale pierderi sau prejudicii – indiferent de natura acestora –, suferite de utilizatorul care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunile sale pe informaţiile preluate de pe website-ul www.GradinitaOnline.ro.

GradinitaOnline nu va fi responsabilă pentru niciun fel de pagube directe, indirecte sau accidentale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor website-ului www.GradinitaOnline.ro, deteriorarea transmisiilor de date sau din orice alte probleme legate de serviciile şi informaţiile oferite.

GradinitaOnline îşi rezervă dreptul de a actualiza şi modifica, în orice moment şi fără preaviz, conţinutul şi structura website-ului www.GradinitaOnline.ro, precum şi dreptul de a şterge în întregime sau parţial conţinutul unor informaţii.

Prin crearea și utilizarea Contului, iti asumi răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului tau.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. accepti în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Esti responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizezi site-ul.

Acceptarea Termenilor și conditiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzator din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

 1. Link-uri către şi de pe website-urile terţelor părţi

GradinitaOnline nu îşi asumă nici o răspundere pentru conţinutul website-urilor terţelor părţi pentru care există link-uri pe www.GradinitaOnline.ro. Utilizarea acestora atrage părăsirea website-ului www.GradinitaOnline.ro şi se face pe propria răspundere a utilizatorului.

Vă mulţumim,

Echipa GradinitaOnline